Disponibili 24/7 / Suna acum!

Servicii Urgente  📞0744561761

Tractari Internationale

Oferim tractari Internationale. De la  1 Euro pe Kilometru!
Efectuam tractari non stop cu platforma auto in Romania si pe teritoriul Uniunii Europene. Trimite Locatia GPS si ajungem garantat in cel mai scurt timp la tine. Ajungem rapid in Ungaria si Bulgaria.
Echipa noastra poate face testarea computerizata si sa stabilim impreuna unde sa tractam autovehiculul sau camionul. Putem tracta, ridica sau remorca orice tip de vehicul intern si international.
📞Suna acum, dispecerat si servicii 24/7 .
In aceasta perioada toate vehiculele noastre sunt dezinfectate permanent si am luat toate masurile de precautie cu echipamente de protectie pentru personalul nostru si clientii nostri deasemenea. Alege Tractari Auto la cel mai inalt nivel de calitate si cu utilaje noi.

Tractari Auto Rolla 24 - Deva, Alba, Sibiu, A1

MCA Invest

TRANSPORT

Suntem parte din Grupul de Transport MCA  Invest Industrial

Service Mobil

Service Mobil

Cheama acum echipa de Service Mobil. Utilaje super moderne

Basic HTML Template

Vulcanizare Mobila

Ajungem urgent la tine si avem tarife corecte. Trimite-ne acum locatia ta  GPS

Camioane

Tractari Camioane

Avem utliajele moderne, personal calificat si disponibil

Vulcanizare Mobila / Autoturisme, Camioane, Autocare

Cea mai noua generatie

de utilaje si in varianta utilitara mobila. Suna acum pentru urgente sau pentru schimbul anvelopelor cand esti acasa sau la serviciu. Venim cu anvelopele de vara, ne deschizi din telecomanda si noi iti echilibram si montam anvelopele.
Fii destept si apeleaza la serviciile Rolla 24 si o sa poti sa iti folosesti timpul eficient alaturi de cei dragi. Vulcanizare

01

De ce sa alegi Rolla 24

In momentul in care ai nevoie de urgenta de o depanare auto, tractare sau vulcanizare mobila alege o firma cu renume parte dintr-un grup de transport international cu servicii la preturi corecte si accesibile si nu te lasa pe mana samsarilor cu utilaje depasite si care nu stii daca ajung pana la tine. Nu pierde timpul si alege inteligent si iti garantam ca vei fi multumit de serviciile noastre. Suna📞 acum si garantat ti se va raspunde.

Asistenta Rutiera Rolla 24 Remorcare Camion

Contactati-ne

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta si in scris:

Echipa Rolla 24

© Copyright 2020 Tractari Auto Rolla 24 – Marketing Online   TheAds   ANPC    Termeni si Conditii    Politica de Cookies    EN   Tractari Internationale