Disponibili 24/7 / Suna acum!

Servicii Urgente  πŸ“ž0744561761

Tractari Autostrada A10

Acoperim cu 12 utilaje de tractari auto si camioane ultra performante de ultima generatie plasate in 10 locatii segmentul de Autostrada A10 de la Sebes, Alba pana la Turda in Judetul Cluj. Suntem pregatiti pentru a remedia orice situatie in cel mai scurt timp evitand timpul de asteptare. De la 1.50 RON pe Kilometru!
Trimite Locatia GPS si tipul de defectiune ce trebuie remediat pentru a trimite utilajul cel mai adecvat si ajungem garantat in cel mai scurt timp la tine. 
Pe perioada starii de urgenta tot personalul nostru este testat zilnic cu termometru si este echipat cu echipamente de protectie.

Tractari Autostrada A10 Sebes, Alba- Turda, Cluj

MCA Invest

TRANSPORT

Suntem parte din Grupul de Transport MCA  Invest Industrial

Service Mobil

Service Mobil

Cheama acum echipa de Service Mobil. Utilaje super moderne

Basic HTML Template

Vulcanizare Mobila

Ajungem urgent la tine si avem tarife corecte. Trimite-ne locatia GPS

Camioane

Tractari Camioane

Avem utliajele moderne, personal calificat si disponibil

Tractari Autostrada A10

Suntem o Companie atestata pentru incidientele de pe Autostrada A10 si avem masini super performante in 10 locatii pentru Tractare Autostrada.
Deasemenea utilitarele noastre de Service Mobil cat si Service ul nostru din Mintia - Deva si cele partenere sunt selectate atent pentru a oferi servicii rapide de depanare si a repune in circulatie autovehiculele. Suna acum sau trimite locatia GPS prin Whatsapp si venim urgent!

Tractari Camioane

Dispunem de toate utilajele necesare

De la posibilitatea de a ridica un camion si pana la tractarea la service sau la destinatie. Avem posibilitatea de a ridica, transporta si remedia orice defectiune pentru Camioane. Dispunem si de Service Camioane si suntem capabili sa va oferim chiar si Camion la Schimb

01

De ce sa alegi Rolla 24

In momentul in care ai nevoie de urgenta de o depanare auto, tractare sau vulcanizare mobila alege o firma cu renume parte dintr-un grup de transport international cu servicii la preturi corecte si accesibile si nu te lasa pe mana samsarilor cu utilaje depasite si care nu stii daca ajung pana la tine. Nu pierde timpul si alege inteligent si iti garantam ca vei fi multumit de serviciile noastre. Suna acum si garantat ti se va raspunde.

Camioane Bootstrap Code Examples

Contactati-ne

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta si in scris:

Bootstrap Examples Templates

Β© Copyright 2020 Tractari Auto Rolla 24 – Marketing Online   TheAds   ANPC    Termeni si Conditii    Politica de Cookies    EN   Tractari Internationale