Disponibili 24/7 / Suna acum!

Servicii Urgente  πŸ“ž0744561761

Camion la Schimb

Ai fost implicat intr-un accident? Ai probleme tehnice? Noi iti oferim camion la schimb, sau doar cap tractor, cum doresti.  
In plus daca ai avut accident si nu e din vina ta, facem noi toate formalitatile cu RCA ul, iar tu nu trebuie sa platesti nimic. 
Alege inteligent si suna acum πŸ“ž pentru mai multe detalii,
iar noi venim cu camionul 🚚 direct la tine. Iti oferim un camion la schimb de generatie noua, doar de la marci de renume, pentru cat timp camionul tau se afla in service pentru reparatii. Dispunem si de Service Camioane. Acest serviciu nu presupune niciun cost pentru tine. Doar asigura-te ca accidentul nu a fost din vina ta si ca persoana vinovata are RCA valabil de la orice Societate de Asigurari.

Tractari si Service Camioane Rolla 24 - Deva, Alba, Sibiu, A1

MCA Invest

TRANSPORT

Suntem parte din Grupul de Transport MCA  Invest Industrial

Service Mobil

Service Mobil

Cheama acum echipa de Service Mobil. Utilaje super moderne

Basic HTML Template

Vulcanizare Mobila

Ajungem urgent la tine si avem tarife corecte. Trimite-ne locatia GPS

Camioane

Tractari Camioane

Avem utliajele moderne, personal calificat si disponibil

Tractari Camioane A1

Suntem Compania atestata de CNADR pentru incidientele de pe Autostrada A1 si avem masini super performante in 10 locatii de Tractare Autostrada.
Deasemenea utilitarele noastre de Service Mobil cat si Service ul nostru din Mintia - Deva si cele partenere sunt selectate atent pentru a oferi servicii rapide de depanare si a repune in circulatie autovehiculele. Suna acum sau trimite locatia GPS prin Whatsapp si venim urgent!

Bootstrap Site Examples

Tractari Camioane Deva, Hunedoara

Dispunem de toate utilajele necesare

De la posibilitatea de a ridica un camion si pana la tractarea la service sau la destinatie.

01

De ce sa alegi Rolla 24

In momentul in care ai nevoie de urgenta de o depanare auto, tractare sau vulcanizare mobila alege o firma cu renume parte dintr-un grup de transport international cu servicii la preturi corecte si accesibile si nu te lasa pe mana samsarilor cu utilaje depasite si care nu stii daca ajung pana la tine. Nu pierde timpul si alege inteligent si iti garantam ca vei fi multumit de serviciile noastre. Suna acum si garantat ti se va raspunde.

Camioane Bootstrap Code Examples

Contactati-ne

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta si in scris:

Bootstrap Examples Templates

Β© Copyright 2020 Tractari Auto Rolla 24 – Marketing Online   TheAds   ANPC    Termeni si Conditii    Politica de Cookies    EN   Tractari Internationale