Disponibili 24/7 / Suna acum!

Rolla 24  ­čô×0744561761

Despre Noi

Compania MCA Invest Industrial s-a dezvoltat treptat ├«ncep├ónd cu anul 2007 ╚Öi p├ón─â ├«n prezent. S-au realizat investi╚Ťii at├ót ├«n flot─â, ├«n infrastructur─â c├ót ╚Öi ├«n tehnologie. ├«n prezent compania dispune de peste 100 de vehicule ╚Öi acoper─â Rom├ónia ╚Öi Uniunea European─â cu rutele sale. Datorit─â acestei implic─âri asidue s-au ob╚Ťinut o serie de rezultate competitive. Printre rezultatele ob╚Ťinute se ├«nscriu:
ÔÇó Prezen╚Ťa ├«n Topul Firmelor din jude╚Ťul HUNEDOARA la nivelul anului 2011 - 2019 si sigur vom fi acolo si in 2020
Pilonii dezvolt─ârii at├ót de rapide sunt: serviciile de calitate ╚Öi personalul bine preg─âtit. Preg─âtirea intern─â a conduc─âtorilor auto aduce beneficii pentru companie ╚Öi clien╚Ťi. Competen╚Ťele angaja╚Ťilor ╚Öi managementul competitiv au contribuit la plasarea companiei pe primele locuri din Topul Afacerilor din Rom├ónia.
Rezultatele ob╚Ťinute se bazeaz─â ╚Öi pe multiplele particip─âri la conferin╚Ťele din domeniu transporturilor. ├Än acest fel, managementul companiei este informat ╚Öi aplic─â noile tehnologii ├«n desf─â╚Öurarea activit─â╚Ťilor.
Ne propunem s─â investim ├«n cursuri pentru perfec╚Ťionararea continu─â a angaja╚Ťilor ╚Öi pentru sprijinirea activit─â╚Ťilor societ─â╚Ťii ├«n scopul reducerii impactului asupra mediului. Preg─âtirea angaja╚Ťilor ╚Öi ├«n special a ╚Öoferilor contribuie la minimizarea efectelor negative ├«n activitatea de transport realizat─â de noi.
Alege inteligent si alege o Companie mare care isi trateaza cu respect clientii si partenerii.

Tractari Auto Rolla 24 - Deva, Alba, Sibiu, A1

MCA Invest

TRANSPORT

Suntem parte din Grupul de Transport MCA  Invest Industrial

Service Mobil

Service Mobil

Cheama acum echipa de Service Mobil. Utilaje super moderne

Basic HTML Template

Vulcanizare Mobila

Ajungem urgent la tine si avem tarife corecte. Trimite-ne locatia GPS

Camioane

Tractari Camioane

Avem utliajele moderne, personal calificat si disponibil

Tractari in regiunea Centru si de Vest a Romaniei

Suntem Compania atestata de CNADR pentru incidientele de pe Autostrada A1 si avem masini super performante in 10 locatii de Tractare Autostrada.
Deasemenea utilitarele noastre de Service Mobil cat si Service ul nostru din Mintia - Deva si cele partenere sunt selectate atent pentru a oferi servicii rapide de depanare si a repune in circulatie autovehiculele.
Suntem prezenti pe A10 si A1 din Sebes si pana in Turda, Sibiu si Valea Oltului, cat si in Partea de Vest pe A1 pana la Nadlac si avem capacitatea de tractare sau remorcare a camioanelor din Ungaria si in zona de Sud Vest in Judetele Timis si Caransebes pana la Calafat pentru recuperarea camioanelor din zona de Vest a Bulgariei.
Suna acum sau trimite locatia GPS prin Whatsapp si venim urgent!

01

De ce sa alegi Rolla 24

In momentul in care ai nevoie de urgenta de o depanare auto, tractare sau vulcanizare mobila alege o firma cu renume parte dintr-un grup de transport international cu servicii la preturi corecte si accesibile si nu te lasa pe mana samsarilor cu utilaje depasite si care nu stii daca ajung pana la tine. Nu pierde timpul si alege inteligent indiferent daca ai nevoie de o platformavulcanizare mobila, service mobil, remorcare de autoturism sau tractare de camion noi iti garantam ca vei fi multumit de serviciile noastre. Suna acum si garantat ti se va raspunde.

Camioane Bootstrap Code Examples

Auto Germania Romania

ÔéČ  499,99 1 Autoturism
  • Auto Platforma 1500 kg
  • Sarcina
  • Termen: 3 zile

Auto Romania Germania

ÔéČ  459,99 1 Autoturism
  • Auto Platforma 1500 kg
  • Sarcina
  • Termen: 3 zile

European Union

ÔéČ  1 per KM
  • Auto Platforma 1500 kg
  • Sarcina
  • Term: 48 months

Contactati-ne

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta si in scris:

Bootstrap Examples Templates

┬ę Copyright 2020 Tractari Auto Rolla 24 ÔÇô Marketing Online   TheAds   ANPC    Termeni si Conditii    Politica de Cookies    EN   Tractari Internationale