Disponibili 24/7 / Suna acum!

Servicii Urgente   📞0744561761

Service Mobil

Pentru Orice defectiune apeleaza la Service Mobil de la Rolla24. Autoutlitarele noastre au echipamente computerizate de ultima generatie capabile sa gaseasca orice defectiune care este remediata pe loc de tehnicienii nostri super calificati. Rolla24 e parte din Grupul de transport MCA si vine in sprijinul tau la preturi corecte.
 📞Suna acum! 
Prin serviciul de asistenta rutiera suntem la dispozitia dumneavoastra non stop pentru a va ajuta in caz de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea in trafic. Efectuam tractari auto non stop cu autoplatforma in Romania si pe teritoriul Uniunii Europene.

Service Mobil Rolla 24 - Deva, Alba, Sibiu, A1

MCA Invest

TRANSPORT

Suntem parte din Grupul de Transport MCA  Invest Industrial

Service Mobil

Service Mobil

Cheama acum echipa de Service Mobil. Utilaje super moderne

Basic HTML Template

Vulcanizare Mobila

Ajungem urgent la tine si avem tarife corecte. Trimite-ne acum locatia GPS

Camioane

Tractari Camioane

Avem utliajele moderne, personal calificat si disponibil

01

De ce sa alegi Rolla 24

In momentul in care ai nevoie de urgenta de o depanare auto, tractare sau vulcanizare mobila alege o firma cu renume parte dintr-un grup de transport international cu servicii la preturi corecte si accesibile si nu te lasa pe mana samsarilor cu utilaje depasite si care nu stii daca ajung pana la tine. Nu pierde timpul si alege inteligent si iti garantam ca vei fi multumit de serviciile noastre. 📞Suna acum si garantat ti se va raspunde.

Camioane Bootstrap Code Examples

Contactati-ne

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta si in scris:

Bootstrap Examples Templates

© Copyright 2020 Tractari Auto Rolla 24 – Marketing Online   TheAds   ANPC    Termeni si Conditii    Politica de Cookies    EN   Tractari Internationale